A balliberálisok ( MSZP, DK, Együtt-PM , Liberális Párt ) előtt ott volt a kézenfekvő lehetőség a kormányváltásra, csak nem éltek vele, mert valójában nem is akarták megbuktatni az Orbán Viktor vezette nemzeti közép kormányt.

Ha valóban meg akarták volna buktatni, akkor Vona Gábor mögé kellett volna felsorakozniuk, és arra kérni szavazóikat, hogy szavazzanak a Jobbikra.

Ha minden MSZP-s, DK-s, Együtt-PM-es és Liberális szavazó is a Jobbikra szavaz akkor biztosan nem nyert volna a FIDESZ.

A balliberális erők valójában nem akarták megbuktatni Orbán Viktort, nem szavaztak a Jobbikra, igy aztán magukra vessenek ha marad minden a régiben.

Sz.Cs.

 

 

 

Szerző: Nem leszünk gyarmat !  2014.04.13. 00:01 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgy.blog.hu/api/trackback/id/tr286024110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bugenhagen 2014.04.13. 15:05:03

Ennek semmi értelme. Hiszen nyilván nem szavaztak volna a Jobbikra, illetve ha úgy lett volna feltéve a kérdés, hogy vagy Jobbik vagy Fidesz, akkor valószínűleg a baloldaliak többsége inkább a Fideszre szavazott volna.

bugenhagen 2014.04.15. 18:11:29

és persze meg is lehet fordítani és azt mondani, hogy a Jobbik valójában nem akarta a kormányt megbuktatni, hiszen ha azt akarta volna, akkor a baloldalra szavazott volna.
süti beállítások módosítása