A Baloldalnak ha hitelesen akarja értékeit el kell határolódnia Gyurcsány Ferenctől.

A szemkilövető Gyurcsány diktatúra időszakában lábbal tiporták az emberi jogokat:  Korlátozták a szólásszabadságot, betiltottak ellenzéki tüntetéseket, gumilövedékekkel többször a tömegbe lövettek, ellenzékieket tartóztattak le és börtönöztek be.  Igy nehéz lesz demokratikus értékekről beszélni, úgy hogy az ne fulladjon közröhejbe.

Az elmúlt 20 év legkorruptabb kormányát Gyurcsány Ferenc vezette ( Sukoró ügy, Moszkvai ingatlanmutyi, Nokiás doboz ügy,Hagyó, Szilvássy,Portik,Zuschlag,Hunvald ügyek, Off-shore manipulációk stb..... ) 

Gyurcsány Ferenc képviselte minden idők leghazafiatlanabb kormányzatát: A Liszaboni szerződéssel súlyosan sérült az ország szuverenitása.

A határon túli magyarok kirekesztése és jogfosztása után nehéz lesz toleranciáról beszélni.

Minden tisztességes és hiteles baloldali politikusnak kötelessége lenne elhatárolódni Gyurcsány Ferenctől és követőitől.Gyurcsány_elkúrta.jpg

Szerző: Nem leszünk gyarmat !  2014.01.23. 19:50 Szólj hozzá!

Címkék: korrupció diktatúra Gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgy.blog.hu/api/trackback/id/tr515778255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása