iv_birodalom.png

Merkel valamivel  békésebb eszközökkel de magvalósítja Hitler álmát, egy nagy  német vezetésű európai birodalmat, amelybe a kissebb népek leigázhatók, beolvaszthatók. Nyugat-Európában régi hagyományai vannak a birodalmi gondolatnak.

Képtalálat a következőre: „Frank birodalom map”

a Frank Birodalom német-francis közös örökség, a Német-Római császárok középkori politikájának is egyik célja volt a "Renovatio  Francorum".

A német birodalomépitő politikában Hitlernek volt célja egy nagy német birodalom létrehozása, és átmenetileg hatalmas területeket uralma alá vont. 

És napjainkban, majdnem ugyaazon a területen ahol Hitler létrehozta a III.Birodalmat és befolyási övezeteit, szerveződik a IV.Birodalom vagy más néven az Európai Unió. A Cél minden esetben ugyanaz volt, felszámolni a kis népek önállóságát, és egy nagy birodalomból irányítani egész európát.

Képtalálat a következőre: „EU  map”

Szerencsére Merkel Hitlertől kevésbé agresszív politikát folytatott, reméljük az utóda is, de azért zajlott Jugoszláviában egy nem kis részben kívülről is szított polgárháború, illetve Ukrajnában ma is. A  terjeszkedő  birodalmak közé szorult kisállamoknak, nagyon óvatos politikát kell folytatniuk. 

Szerző: Nem leszünk gyarmat !  2018.12.03. 21:12 1 komment

Címkék: III.birodalom IV:Birodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgy.blog.hu/api/trackback/id/tr5214419074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.04.09. 20:04:46

frank birodalom ilyen kiterjedesben sosem volt. de azert a manjunk keletre herren wolk eszme nem ma indult az igaz.
süti beállítások módosítása