soros.jpgEgyre másra elszaporodtak az országban olyan ál-civil szervezetek, amelyek valójában inkább külföldről irányított ötödik hadoszlopnak, idegen ügynököknek vagy egyszerűen idegen érdekeket képviselő hazaárulóknak tekintendők.

A civil társadalom megtisztítása érdekében szükség lenne olyan törvényekre amelyek szabályoznák ezt a kérdést. Bár a FIDESZ-nek történtek e téren nagyon lagymatag kezdeményezései, ettől lényegesen hatékonyabb keményebb intézkedés sorozatra lenne szükség.

1. Szükséges lenne hogy a transzparencia és a tisztánlátás érdekében ezek a szervezetek egyértelműen idegen ügynökökként legyenek megjelölve, kötelesek legyenek ezt minden dokumentumukon megjelölni , minden nyilatkozatukat kiegészíteni azzal hogy ők idegen ügynökként nyilatkoznak.

2. Ezen szervezetek bevételei képezzenek adóalapot, amely alapesetben minimálisan 80 %-os adó alá essen.

3. Ezen szervezetek káros tevékenységük után éves közkártékonysági jelentés közzétételére legyenek kötelezettek.

4. A német berufsverbot mintájára ezen szervezetek tagjait el kellene tiltani a következőktől:

   4.1. Mindennemű oktatási tevékenység

   4.2. Mindennemű médiaszereplés vagy média tevékenység

   4.3. Mindennemű jogi tevékenység

   4.4. Nyilvánosság előtti utcai politizálás

5. Hasonlóképpen büntetni kellene minden média és sajtóvállalkozást amely szerepelteti vagy nyilvánossághoz juttatja őket.

6. Hasonlóképpen büntetni kellene minden oktatási intézményt amely foglalkoztatja őket.

7. Azon jogászokat akik ilyen szervezetben tevékenykednek ki kell zárni a jogi tevékenység minden formájából.

. Ezen szervezetek kémkedési tevékenységét megakadályozandóan ezen szervezetek számára tiltani kellene bármely közvélemény-kutatási tevékenységet, közérdekű adatigénylési tevékenységet. Mint ahogy a közintézmények számára is legyen tilos, az ilyen troll szervezetek etetése számukra közérdekű információk átadása.

Ezeket a szervezeteket szigorú rendőrségi és állambiztonsági kontroll alá kellene helyezni. Tagjaik legyenek kötelesek beszámolni minden külső kapcsolatukról, minden külső kommunikációjukról és tagjaik esetleges törvénysértő cselekedeteiről.

 

Budai Géza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Nem leszünk gyarmat !  2017.05.29. 16:33 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgy.blog.hu/api/trackback/id/tr8512548729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

incognito ergo sum 2018.01.14. 08:49:36

Figyi, tudom, hogy moszkvában ez menő, és most a kiképzés után fűt a lelkesedés, de nálunk még visszafogottabban kell tolni a nácizmust, mert ellenérzéseket szül.

Niggerezni már szabad, zsidózni még nem. Szóvak csaj finoman. Ha túltolod, hamar elégsz.

incognito ergo sum 2018.01.14. 09:01:21

@Zoltán Nacsa

Ez nem kommunizmus. A fidesz az elmúlt három évben egészen egy az egyben megismételte a 20. század első harmadának antiszemita kampányát.

Igazi vérbő rasszizmust épített fel a vidéki magyarország nagy részében. A rendőrség EGYELŐRE közbelép, ahol a felhergelt polgári lakosság ellenséget lát a külföldiekben.

Szóval, ha jó áron akarod eladni az ingatlanodat, most kell megpattannod, pár év múlva annak is örülnöd kell, ha ép bőrrel jöhetsz utánam.
süti beállítások módosítása