A balliberálisok néha egészen hüjének nézik az embereket. Az ATV műsorai teljesen átértelmezik és meghamisitják a 2006-os eseményeket.

Igazából lényegtelenek a kiszivárogtatás körülményei. Annyit mindenki tud, hogy az MSZP belső emberei készítették, és ők is szivárogtatták ki, a későbbi következmények szempontjából teljesen indifferens hogy kiknek küldték még el, ki melyik szerkesztőségbe vitte el, vagy melyik hírekbe játszották le először.

Az emberek már azt megelőzően is folyamatosan tüntettek diktátor ellen, sajtószabadságot és demokráciát követeltek és tiltakoztak a határon túli magyarság kirekesztése és jogfosztása ellen. A 2005-ös népszavazás előtt a diktátor és médiamunkásai szélsőségesen uszítottak a határon túli nemzetrészek ellen.

A népnek ekkorra már elege volt a népnyúzó diktátor uralmából, csak egy apró szikra kellett, hogy kilobbanjon.kossuthter1191701.jpg

Fiatal forradalmárok egy csoportja a TV székház elé vonult, és be akarták olvasni követeléseiket. Ekkor még volt esély a béke fenntartására, csak engedni kellett volna hogy a tüntetők elmondhassák a nép panaszait. A Gyurcsány diktatúra sötét időszakát a kíméletlen cenzúra jellemezte, a hatalom szinte az összes médiacsatornát birtokolta.A HÍRTV-n kivül szinte egyáltalán nem is létezett ellenzéki sajtó. A tüntetők sem mondhatták el szabadon a véleményüket. A tömeg felháborodása vezetett a TV ostromhoz.mtvostrom.jpg

Jellemző volt a Gyurcsányista cenzúrára és médiapolitikára, hogy már két órája folyt a TV ostrom és már égett a TV székház, de a balliberális média egyáltalán nem számolt be az eseményről. A TV1 és a TV2 valami tökunalmas jelentéktelen beszélgetőműsort közvetitett, az ATV is igyekezett agyonhallgatni a történéseket.

Pedig az utóbbi 30 év legnagyobb diktatúra ellenes tömegdemonstrációja folyt. A diktátor ekkor még bizott benne, hogy brutális terrorral letörheti a tüntetést, a médiája pedig mindent elhallgatott. A szabadság egyetlen hírforrása a HÍRTV volt. Amikor már nem lehetett letagadni a híreket, a balliberális média  az események elferdítésére törekedett, szélsőséges romboló csőcseléknek beállítva a fiatal forradalmárokat. Csak másnap derült ki a Kuruc Infó hirpoltárról, hogy az ostromlók miután elfoglalták a TV székházat az ott lévő berendezéseket nem bántották, egy elektronikus eszköz sem tűnt el, mindössze annyi történt hogy néhány üveg kólát megittak a győztes ostrom után.

Az elkövetkező napokban tovább folytatódtak a tömegdemonstrációk, a szemkilövető diktatúra pedig eggyre brutálisabb rendőrterrort alkalmazott. 

 Budapest_2006_oktober_23_1-500x343.jpg

 t34_tank_okt23_budapest.jpg

.terror.jpgm_20100629172210_budapest_2006_oktober_23_3.jpg

Az rendőri vezetők még kitartottak a diktátor mellett, de a tömegnyomás hatására Gyurcsánynak idő előtt le kellett mondania a hatalomról , a 2010-es választásokon pedig végleg eltakarították a diktátort.

https://www.youtube.com/watch?v=lBI_K4UzcjY&feature=player_detailpage

 

 Sz.Cs.

 

Szerző: Nem leszünk gyarmat !  2014.02.25. 23:17 Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://nlgy.blog.hu/api/trackback/id/tr45833030

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Öszödi amnézia 2014.02.26. 18:39:01

Igazából lényegtelenek a kiszivárogtatás körülményei.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása